6974647655 Επτάμυλοι, Σέρρες stavroskliampas@gmail.com
 
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
ΚΛΙΑΜΠΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. | Έργα Οδοποιίας & Χωματουργικές Εργασίες Σέρρες
 
     
  Διαθέτοντας χρόνια εμπειρία στις χωματουργικές εργασίες, η επιχείρησή μας “ΚΛΙΑΜΠΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.” η οποία βρίσκεται στις Σέρρες, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε, ανεξαρτήτως μεγέθους και βαθμού δυσκολίας.

Προσφέρουμε αποτελεσματικές λύσεις ακόμα και στα πιο δύσκολα και δυσπρόσιτα σημεία και είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για να φέρουμε σε πέρας μικρά και μεγάλα έργα στις Σέρρες και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 
 

 


 

 
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6974647655
 
     
 
 
 
 
     
 
 
     
     
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Κατεδαφίσεις
  Εκσκαφές
  Εκβραχισμούς
  Διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων
  Διανοίξεις δρόμων
  Μεταφορά μπαζών & αδρανών υλικών κ.α.

 

 
     
 
 
 
     
    Εξυπηρετούμε άμεσα τις Σέρρες και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.  
     
 
 
 
 
 
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ
συνεργαζόμαστε με ιδιώτες, τεχνικές εταιρείες, εργολάβους οικοδομών, δήμους και κοινότητες για την ολοκλήρωση οποιαδήποτε χωματουργικής εργασίας επιθυμειτε να πραγματοποιήσετε στις Σέρρες και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
 
 
     
  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για κάθε χωματουργική εργασία που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

Έχοντας αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων, η επιχείρησή μας, έχει αποκτήσει όλην εκείνη την πείρα που χρειάζεται και της δίνει την δυνατότητα να μπορεί να προτείνει πάντα τις καλύτερες λύσεις.
 
     
     
  Προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στους πελάτες μας, με σεβασμό πάντα προς το περιβάλλον και στις ανάγκες τους.

Εάν αναζητάτε χωματουργικές υπηρεσίες που συνδυάζουν εμπειρία, εξειδίκευση και σταθερότητα, η επιχείρησή μας, είναι ο σταθερός συνεργάτης που αναζητάτε.
 
     
   
 

 


 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε χωματουργή εργασία ή εργασία οδοποιίας επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα τις Σέρρες και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6974647655
 
 
 
 
 
 
     
 
 
ΜΕ ΜΙΑ ΠΛΟΥΣΙΑ
ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

στον χώρο, δεσμευόμαστε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που
ικανοποιούν τις απαιτήσεις των πελατών μας.
 
 
     
   
     
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ