6974647655 Επτάμυλοι, Σέρρες stavroskliampas@gmail.com
 
  ΕΡΓΑ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ
ΚΛΙΑΜΠΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. | Έργα Οδοποιίας & Χωματουργικές Εργασίες Σέρρες
 
     
  Τα έργα οδοποιίας περιλαμβάνουν το σύνολο των τεχνικών εργασιών που απαιτούνται για την κατασκευή δρόμων, αυτοκινητόδρομων κ.α.

Η επιχείρησή μας “ΚΛΙΑΜΠΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.” η οποία βρίσκεται στις Σέρρες, ειδικεύεται στα έργα οδοποιίας, καθώς αναλαμβάνει τη διεξαγωγή έργων δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο άνοιγμα του χώρου και δημιουργώντας τις βάσεις για την επιτυχή εξέλιξη κάθε έργου οδοποιίας.
 
 

 


 

 
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6974647655
 
     
 
 
 
 
 
 
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
Με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορούμε να αναλάβουμε κάθε έργο οδοποιίας και διαμόρφωση εξωτερικού χώρους, ανεξαρτήτως μορφολογίας εδάφους.
 
 
 
 
Δρόμους & Αυτοκινητόδρομους
Αναλαμβάνουμε την πλήρη προετοιμασία των εδαφών για την κατασκευή δρόμων και αυτοκινητοδρόμων, περιλαμβάνοντας την εκσκαφή, την επεξεργασία του εδάφους, και την εγκατάσταση απαραίτητων υλικών.
 
     
 
Αεροδρόμια
Με τη χρήση προηγμένων τεχνικών, προετοιμάζουμε τα έδαφα για αεροδρόμια, εξασφαλίζοντας την ασφαλή λειτουργία και την αντοχή τους στο χρόνο.
 
     
 
Χώρους Στάθμευσης
Παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες προετοιμασίας για χώρους στάθμευσης, συμπεριλαμβανομένης της εκσκαφής και της εγκατάστασης της απαραίτητης υποδομής.
 
     
 
Γήπεδα
Αναλαμβάνουμε την προετοιμασία του εδάφους για την κατασκευή αθλητικών γηπέδων, βεβαιώνοντας την ομαλή και ασφαλή χρήση τους.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
01.
Ανάλυση & Προετοιμασία
Επιλέγουμε τις κατάλληλες τεχνικές για το άνοιγμα του χώρου, λαμβάνοντας υπόψη τις συγκεκριμένες απαιτήσεις κάθε έργου.
 
 
 
02.
Εκσκαφή & Καθαρισμός
Με τη χρήση του προηγμένου μας εξοπλισμού, προβαίνουμε σε αποτελεσματική εκσκαφή και καθαρισμό του χώρου.
 
 
 
03.
Διαχείριση Υλικών
Επιλέγουμε με προσοχή τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν για να διασφαλίσουμε την αντοχή και την μακροχρόνια αντοχή του έργου.
 
 
 
 
 
 
     
 
 
     
     
  ΔΙΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΕΝΑ
ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΤΟΛΟ

οχημάτων καθώς και εξειδικευμένους χειριστές, η επιχείρησή μας, μπορεί να φέρει σε πέρας ακόμα και τα πιο απαιτητικά έργα οδοποιίας που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στις Σέρρες και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 
     
 
 
 
     
    Εξυπηρετούμε άμεσα τις Σέρρες και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.  
     
 
 
 
 
     
  ΣΥΝΕΠΕΙΑ & 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
 
     
     
  Σε κάθε έργο οδοποιίας που αναλαμβάνουμε πραγματοποιούμε αναλυτική μελέτη και το υλοποιούμε με έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια και πάντα εμπρόθεσμα.   
     
     
  Με σεβασμό στους πελάτες μας, στις προδιαγραφές, στα χρονοδιαγράμματα και κυρίως στην ποιότητα, είμαστε σε θέση να φροντίσουμε για την άρτια εξυπηρέτηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.  
     
 

 


 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε χωματουργή εργασία ή εργασία οδοποιίας επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα τις Σέρρες και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6974647655
 
 
 
 
 
 
     
 
 
ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ
ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

στο χώρο και τον μεγάλο αριθμό έργων που έχουμε φέρει σε πέρας όλα αυτά τα χρόνια, η επιχείρησή μας, μπορεί να σας εξασφαλίσει άρτια εξυπηρέτηση και ποιοτικό αποτέλεσμα.
 
 
     
   
     
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ