6974647655 Επτάμυλοι, Σέρρες stavroskliampas@gmail.com
 
  ΚΛΙΑΜΠΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
Έργα Οδοποιίας & Χωματουργικές Εργασίες Σέρρες
 
     
  Η επιχείρηση μας “ΚΛΙΑΜΠΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.” είναι μια δυναμική επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται από το 2007 στο χώρο των χωματουργικών εργασιών καθώς και στα έργα οδοποιίας, προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες και άρτια εξυπηρέτηση σε δημόσια και ιδιωτικά έργα.

Με έδρα την πόλη των Σερρών και εκτελώντας έργα σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης, η επιχείρησή μας, όλα αυτά τα χρόνια έχει υλοποιήσει ένα μεγάλο αριθμό έργων και έχει καταταχθεί ως μια από τις καλύτερες στο χώρο των χωματουργικών εργασιών και των έργων οδοποιίας.
 
 

 


 

 
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6974647655
 
     
 
 
 
 
 
 
  ΜΕ 17+ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
στο χώρο, η επιχείρησή μας, μπορεί να ανταποκριθεί με τις καλύτερες λύσεις ακόμα και στις πιο δύσκολες και απαιτητικές χωματουργικές εργασίες και έργα οδοποιίας. 
 
 
 
 
 
 
     
  Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε εκσκαφές, κατεδαφίσεις, εκβραχισμούς, διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων αλλά και οποιαδήποτε άλλη χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στις Σέρρες και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.

Με εξειδίκευση στα έργα οδοποιίας, αναλαμβάνουμε την κατασκευή δρόμων, αυτοκινητόδρομων, αεροδρομίων, χώρων στάθμευση, γηπέδων κ.α. πραγματοποιώντας όλες τις εργασίες πριν την ασφαλτόστρωση. 
 
     
     
  Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας και με χαρά θα ακούσουμε τις ανάγκες σας, θα μελετήσουμε το έργο σας και μαζί θα βρούμε τις ιδανικές λύσεις.

Εάν αναζητάτε αξιόπιστες υπηρεσίες οδοποιίας και χωματουργικών εργασιών, η επιχείρησή μας, είναι η ιδανική επιλογή.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις.
 
     
   
 
 
 
 
     
 
ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΛΟΣ

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων, μπορούμε να ολοκληρώσουμε άμεσα και αποτελεσματικά, ακόμα και τα πιο δύσκολα έργα.
 
     
     
 
ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι πάντα έτοιμο να φροντίσει για την άρτια εξυπηρέτησή σας αλλά και την ολοκληρωση κάθε έργου με έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.
 
     
     
 
ΤΗΡΗΣΗ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε φροντίζουμε να τηρούμε πιστά το χρονοδιάγραμμα που έχουμε ορίσει από κοινού εξ’ αρχής, χωρίς αυτό να επηρεάζει την αρτιότητα του τελικού αποτελέσματος.
 
     
 
 
 
     
    Εξυπηρετούμε άμεσα τις Σέρρες και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.  
     
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε χωματουργή εργασία ή εργασία οδοποιίας επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα τις Σέρρες και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6974647655
 
 
 
 
 
 
     
 
 
ΣΤΟΧΟΣ & 
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

είναι η άμεση και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη καθώς και η υψηλή ποιότητα όλων των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε, στο χαμηλότερο δυνατό κόστος.
 
 
     
   
     
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ